Acest site utilizeaza cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe aici.
 
 

 

 


 

 

 

Dani S.

Vreau sa va multumesc si sa va felicit pt. site-ul dumneavoastra. Datorita acestui site am luat bacul la mate cu media 8.41 (se putea si mai mult dar am fost neatent si m-am si grabit). Tin sa va spun ca daca nu ar fi existat acest site(nefacand meditatii cu nimeni) nu as fi luat peste 5 .Inainte sa descopar site-ul eram de 5-6 la mate neavand un profesor care sa stie sa predea si sa explice pe intelesul elevilor (ca domnul profesor din videouri ). Am invatat in ultima luna cat in ce 4 ani de liceu. Deci VA MULTUMESC !

Alina B.

Hello Cristian,

Mi-a fost de mare folos site-ul sincer, avand in vedere ca am fost la seral, profil real. Profesori dezinteresati si a trebuit sa fiu autodidacta si.. AM REUSIT! Am promovat bacul, astazi am aflat! ( Am 24 ani.. abandonasem liceul din motive personale ).
Nu pot decat sa va multumesc, am stat seara de seara pe site, timp de 3 luni.
O sugestie ar fi, mai multe variante rezolvate la m1/m2 , doar o parere personala.
 

Mihai D.

 
Avand in vedere ca nivelul meu la matematica era foarte jos, aplicatia m-a ajutat foarte mult sa inteleg matematica si sa promovez examenul. Am luat nota 5,10 mica intradevar dar inainte de a folosi aplicatia nu eram in stare sa iau nici 3, deci va felicit pentru ideea voastrsa si il felicit pe domnul profesor Cristian pentru calmul cu care explica fiecare lectie.
Aplicatia arata foarte bine si da rezultate maxime, singura imbunatatire cred eu ar fi introducerea platii prin pay pal. 
Atat, va salut cu stima si respect!
 

Ursula L

 
A fost bine la matematica am luat 7,35 la bac insa cred ca exercitiile pentru exemple ar trebui sa fie un pic mai dificile deoarece matricele de la bac mi s-au parul mult mai grele fata de ceea ce am invatat de la profesorultau.ro si m-au cam pus in dificultate :) multumesc pentru ajutor si succes in continuare cu site-ul sa mai ajutati si alti copii.
 

Nicolae B

 
Am fost multumit de lectiile video de pe site, chiar au fost de ajutor , oricum ati facut o treaba buna cu acest site, la bac am luat la 8.75
Si chiar au contat unele lectii video care nu le-am inteles la clasa, tineti-o tot asa!!!
 

 

Gabriela T

 
Am accesat contul pentru fetita mea, care a terminat clasa a IX-a, dar matematica nu e deloc punctul ei forte, desi functia de gradul II cu care si-a batut capul destul de mult timp si stiam ca o stie, s-a dovedit in cele din urma calcaiul lui Ahile. De anul urmator o sa lucram mai serios, o sa-mi activez contul pt clasa X-a.
Multumesc
 
Angela H
 
Am folosit acest site pentru a ma pregati la examenul de Bacalaureat.
Ma ajutat foarte mult acest site si o sa enumar mai jos si motivele:
- ieftin;
- posibilitatea gestionarii timpului(in loc sa pierd timp mergand la un centru de meditatii, am folosit acel timp sa invat de acasa la orice ora);
- lectiile sunt destul de clare;
In concluzie, o sa recomand acest site, tuturor persoanelor pe care le cunosc si au nevoie sa invete.