Acest site utilizeaza cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe aici.
 
 

 

 


 

 

 

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii.

Utilizarea site-ului ca si vizitator, inregistrarea ca si utilizator si accesul la serviciile oferite de acesta presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

Site-ul profesorultau.ro este proprietatea societatii comerciale ABCEDU ONLINE SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul ABCEDU ONLINE a oricaror materiale video sau audio, texte, scripturi, elemente grafice, fisiere sursa sau a altor elemente incluse pe site-ul profesorultau.ro se pedepseste conform legilor in vigoare.

Utilizatorul declară şi garantează că informaţiile pe care le prevede în informaţiile de contact sunt adevărate, precise, actuale si complete. Utilizatorul este de acord să menţină şi să actualizeze aceste informaţii pentru a se asigura că sunt adevărate, precise, actuale si complete. În cazul în care, în orice moment, orice informaţii furnizate de către client sunt false, inexacte, neactuale sau incomplete, profesorultau.ro va avea dreptul de a suspenda sau termina contul Clientului şi prezentul acord.

Daca utilizati Site-ul sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe Site cu contul si parola dumneavoastra.  De asemenea este interzisa vanzarea sau inchirierea contului.

Lectiile video functioneaza corect pe sistemele de tip PC/Mac. Nu garantam functionarea corecta pe toate dispozitivele de tip telefon/tableta.

Platforma nu poate fi accesata de pe acelasi cont din mai multe locatii (respectiv de pe mai multe ip-uri). Conectarea de pe alt device (respectiv alt IP) se poate face dupa o anumita perioada de timp.

Utilizatorul nu va copia sau distribui nici o parte din site sau din filmele de pe site.

Sunteti de acord sa nu folositi nici un sistem automat, care acceseaza site-ul intr-o maniera care trimite mai multe mesaje de cereri intr-o perioada de timp. Accesul mai multor clipuri in acelasi timp va duce la blocarea contului.

Orice suspiciune in legatura cu utilizarea necorespunzatoare a siteului va duce la blocarea contului fara preaviz. De asemenea completarea incorecta sau incompleta a datelor de inregistrare va duce la blocarea contului fara preaviz. Administratorul nu va trebui sa justifice blocarea unui cont.

In cazul blocarii unui cont profesorultau.ro nu va despagubi in nici un fel clientul si nu va restitui contravaloarea restului de abonament.

Administratorul nu isi asuma nici o raspundere in cazul esecurilor personale.

Abonamente

Abonamentul tău la profesorultau.ro poate începe cu o perioadă de testare gratuită. Perioada de testare gratuită a abonamentului tău va fi specificată în timpul procesului de înregistrare și are scopul de a permite noilor abonați să testeze serviciul. Dupa perioada de testare abonamentul tău la profesorultau.ro se va prelungi până la reziliere. Dacă nu anulezi abonamentul înainte de data de facturare, ne autorizezi să percepem tariful aferent abonamentului pentru perioada următoare de facturare prin Metoda de Plată selectată. Clientul nu trebuie să parcurgă o procedură lunară sau anuală de plată, sumele aferente abonamentului urmând a fi debitate automat din contul Clientului, la începutul fiecărei perioade de abonament. Pretul abonamentelor nu va mai fi modificat dupa activarea subscriptiei. 

Politica de ramburs

Plățile sunt nerambursabile și nu există rambursări pentru perioadele parțial utilizate. După orice anulare, veți continua să aveți beneficiile abonamentului dvs. până la sfârșitul perioadei de facturare curente.

Reclamații

Orice nemulțumire legată de accesarea, utilizarea, înregistrarea pe site-ul nostru, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comanda efectuată, aspecte legate de înscrierea la evenimente și alte asemenea, ne va fi comunicată direct, prin email la adresa contact@profesorultau.ro

Nemulțumirea dvs. va fi înregistrată și veți primi un răspuns în scris, pe adresa de email menționată cu ocazia aducerii la cunoștința noastră a nemulțumirii dvs., în termen de cel mult 48 ore, raportate la o zi lucrătoare.


Administratorul nu îşi asumă nici o răspundere în cazul în care anumite informaţii sunt furnizate cu întârziere, sunt pierdute, şterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive. De asemenea, nu îşi asumă nici o răspundere pentru consecinţele care pot apărea datorită întârzierii, pierderii sau inexactităţii informaţiilor publicate sau existente pe site.
 

Utilizatorii vor folosi informaţiile furnizate în cadrul sitului pe propria răspundere, iar în cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau informaţiilor furnizate, Utilizatorii acceptă ca Administratorul va fi absolvit de orice răspundere.

ABCEDU ONLINE SRL nu poate fi trasă la răspundere pentru nici un prejudiciu, de orice natură, pe care folosirea acestui site il poate aduce sau pentru blocarea anumitor conturi.


Termenii şi condiţiile pot fi schimbate în orice moment de către administratorul sitului, denumit în continuare "Administrator", fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii şi condiţiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta în orice moment.